Contact

Verzoek Algemene Verordening Gegevensbescherming

Verzoek Algemene Verordening Gegevensbescherming

Als u gebruik wilt maken van een of meerdere van uw rechten met betrekking tot gegevens of contact met ons wilt opnemen over onze maatregelen voor gegevensbescherming, vul dan dit contactformulier in.

* is vereiste informatie

U hebt het recht om alle gegevens in te zien die wij van u hebben.

U kunt ons verzoeken om onjuiste persoonlijke informatie te corrigeren.

U kunt ons onder bepaalde omstandigheden verzoeken om persoonlijke informatie te verwijderen.

U kunt eisen dat bepaalde persoonlijke informatie wordt aangemerkt als "beperkt" terwijl klachten worden afgehandeld. Ook kunt u beperkingen stellen aan de verwerking van informatie onder bepaalde andere omstandigheden.

U kunt ons verzoeken de persoonlijke informatie die u aan ons hebt verstrekt en die wij nog hebben, elektronisch te verzenden naar een derde partij.

U kunt op basis van legitieme belangen eisen dat wij stoppen met een bepaalde verwerking van uw gegevens, tenzij onze redenen voor deze verwerking zwaarder wegen dan uw recht op gegevensbescherming.

U kunt de toestemming voor verwerking die u aan ons hebt gegeven, intrekken.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke informatie

Wij gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het beheren van de persoonlijke informatie die wij van u ontvangen (uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, enz.) wanneer u om inlichtingen vraagt via de website van Mitsubishi Electric.

  • Mitsubishi Electric Europe B.V. gebruikt de persoonlijke informatie die wij van u ontvangen, om te reageren op uw verzoek om inlichtingen en om te bevestigen dat wij dit hebben ontvangen. Daarnaast kunnen wij het verzoek om inlichtingen bewaren voor dezelfde doeleinden.
  • Om uw verzoek goed te kunnen beantwoorden, zullen wij uw verzoek en uw persoonlijke gegevens zo nodig doorsturen naar onze filialen of onderaannemers (zoals distributeurs).
  • Mitsubishi Electric Europe B.V. verstrekt uw persoonlijke informatie nooit aan derden voor andere doelstellingen dan de hiervóór genoemde.
  • Personen jonger dan 16 worden verzocht hun ouder(s)/verzorger(s) te raadplegen alvorens hun persoonlijke gegevens te registreren.
  • (open new window)Klik hier voor meer informatie over hoe wij persoonlijke informatie beheren.

Door het verzenden van uw verzoek om inlichtingen geeft u aan dat u de hiervóór genoemde voorwaarden begrijpt en ermee akkoord gaat.