Kontakta oss

Fråga gällande GPDR (General Data Protection Regulation)

Fråga gällande GPDR (General Data Protection Regulation)

Om du vill utöva en eller flera av dina registrerade rättigheter eller komma i kontakt med oss angående våra skyddsåtgärder fyller du i det här kontaktformuläret.

* obligatorisk uppgift

Du har rätt att få tillgång till alla data om dig som lagras av oss.

Du kan begära att vi korrigerar felaktiga personuppgifter.

Du kan begära att vi raderar personuppgifter under vissa förhållanden.

Du kan kräva att vissa personuppgifter ska markeras som begränsade medan klagomål åtgärdas och även begränsa behandling under vissa andra omständigheter.

Du kan begära att vi överför de personuppgifter som du har lämnat till oss och som vi fortfarande har om dig till tredje part elektroniskt.

Du kan kräva att vi upphör med behandling baserat på legitima intressen såvida inte våra motiv för denna behandling uppväger eventuella rättigheter enligt personuppgiftslagen .

Du kan återkalla medgivanden om behandling som du har gett oss.

Hantering av personuppgifter

Vi hanterar alla personuppgifter vi får från dig (namn, e-postadress, telefonnummer osv.) på ett ansvarsfullt sätt när du skickar in en fråga via Mitsubishi Electrics webbplats.

  • Mitsubishi Electric Europe B.V. använder dina personuppgifter för att kunna svara och bekräfta att vi tagit emot din fråga. Vi kan lagra frågan för samma syften.
  • För att kunna ge dig bästa möjliga svar kan vi vidarebefordra frågan, tillsammans med dina personuppgifter, till våra dotterbolag eller underleverantörer (till exempel distributörer).
  • Mitsubishi Electric Europe B.V. överlämnar inte dina personuppgifter för andra syften än de ovan nämnda.
  • Om du inte har fyllt sexton år vill vi att du frågar dina föräldrar eller vårdnadshavare innan du uppger dina personuppgifter.
  • (open new window)Klicka här för mer information om hur vi hanterar personuppgifter.

När du skickar in din fråga bekräftar du att du förstår och godkänner ovanstående villkor.