Kontakt oss

Personvernforespørsel

Personvernforespørsel

Hvis du ønsker å benytte deg av én eller flere rettigheter knyttet til dataene vi har på deg, eller ønsker å ta kontakt med oss i forbindelse med personverntiltakene våre, fyller du ut kontaktskjemaet.

* er påkrevd informasjon

Du har rett til å få tilgang til alle data som vi har om deg.

Du kan be oss om å endre unøyaktige personopplysninger.

Du kan be oss om å slette personopplysninger under visse omstendigheter.

Du kan kreve at visse personopplysninger skal merkes som begrenset mens klager løses samt også begrense behandling under visse andre omstendigheter.

Du kan be oss om å overføre personopplysningene du har gitt oss, og som vi fortsatt har om deg, til en tredjepart elektronisk.

Du kan kreve at vi stopper en behandling dersom du har gyldige grunner til det, med mindre våre grunner til å foreta behandlingen veier tyngre enn dine antatte personvernhensyn.

Du kan trekke tilbake eventuelt samtykke til behandling, som du har gitt oss.

Slik behandler vi personopplysninger

Vi behandler personopplysningene vi får fra deg (navn, e-postadresse, telefonnummer osv.) på en ansvarlig måte når du sender inn en forespørsel via Mitsubishi Electrics nettsted.

  • Mitsubishi Electric Europe B.V. bruker personopplysningene vi får fra deg, til å svare på og bekrefte forespørselen du sender til oss, og kan beholde en kopi av forespørselen av samme grunn.
  • For å kunne gi et passende svar på forespørselen din kan det hende at vi av og til videresender forespørselen, sammen med personopplysningene dine, til datterselskapene våre eller underleverandører (som f.eks. distributører).
  • Mitsubishi Electric Europe B.V. kommer ikke til å oppgi personopplysningene dine til en tredjepart av andre grunner enn de som er oppgitt ovenfor.
  • Hvis du er under 16 år gammel, ber vi om at du rådfører deg med foreldre eller foresatte før du registrerer personopplysningene dine.
  • (open new window)Klikk her for mer informasjon om hvordan vi administrerer personopplysninger.

Ved å sende inn forespørselen viser du at du har forstått og er enig i vilkårene ovenfor.