Create new value togetherCreate new value together

De 100e verjaardag van Mitsubishi Electric Group.Laten we samen  waardevolle dingen  ontdekken.De 100e verjaardag van Mitsubishi Electric Group.Laten we samen  waardevolle dingen  ontdekken.

1 februari 2021

Mitsubishi Electric werd opgericht in 1921, in een tijd toen er zowel verwarring als hoop heerste. Ondanks deze onzekerheid had het bedrijf een duidelijke visie voor de komende 100 jaar.

Om werknemers aan te moedigen naarmate ze met verschillende uitdagingen te maken kregen, stelde Hideo Takeda, de eerste voorzitter van het bedrijf: "De 'Electrical Age' komt eraan. Hoewel we midden in een zware depressie zitten, moeten we deze moeilijke tijd doorstaan en onszelf verder ontwikkelen voor een betere toekomst."

Sinds onze oprichting hebben we inderdaad te maken gehad met vele uitdagingen, maar onze toewijding om de lifestyle van mensen te verbeteren is al 100 jaar onveranderd gebleven. De Mitsubishi Electric Group blijft groeien door bij te dragen aan de realisatie van een levendige en duurzame samenleving.

Nu de wereld met steeds meer ingrijpende veranderingen te maken krijgt, moeten we weer samen komen en vooruit kijken naar de komende 100 jaar.

Door onze inspanningen om een groot aantal complexe kwesties op te lossen waar organisaties over de hele wereld mee te maken hebben, willen we een duurzame en welvarende samenleving creëren waarin iedereen kan delen.

Onze uitdaging voor de komende 100 jaar is om dit doel te bereiken via onze bedrijfsactiviteiten, door alle krachten binnen en buiten de Groep te bundelen met behulp van continue technologische innovatie en onvermoeibare creativiteit.

Synergie is de sleutel. Ik sta samen met de 150.000 leden van de Mitsubishi Electric-familie wereldwijd klaar om met u samen te werken als deel van de samenleving om de toekomst te verbeteren. En als we allemaal onze individuele toewijding aan dit doel versterken door tot synergie met elkaar te komen, zullen we samen de drijvende kracht zijn voor een stralende toekomst.

Laten we samen waardevolle dingen ontdekken.

Dit betekent dat we elkaar vertrouwen en versterken ongeacht leeftijd of positie, en dat we manieren vinden om waardevolle dingen te creëren die niet door één persoon alleen kunnen worden bereikt.

Met onze vastberadenheid om "Changes for the Better" te leveren, zal de Mitsubishi Electric Group zelfverzekerd een nieuwe stap vooruitzetten naar een betere toekomst.