Create new value togetherCreate new value together

Het honderdjarig jubileum van Mitsubishi Electric Groep Samen kunnen we meer mogelijk makenHet honderdjarig jubileum van Mitsubishi Electric Groep Samen kunnen we meer mogelijk maken

1 februari 2021

Mitsubishi Electric werd opgericht in 1921, een tijd van zowel hoop als verwarring. Ondanks deze onzekerheid creëerde het bedrijf een duidelijke visie voor 100 jaar vooruit.

Werknemers hadden met allerlei uitdagingen te maken en daarom stak Hideo Takeda, de eerste voorzitter van het bedrijf, hun een hart onder de riem: "Het 'elektrische tijdperk' komt eraan. Hoewel we midden in een zware depressie zitten, moeten we deze moeilijke tijd doorstaan en ons blijven ontwikkelen voor een betere toekomst."

Sinds onze oprichting hebben we inderdaad te maken gehad met vele uitdagingen, maar onze toewijding om de lifestyle van mensen te verbeteren is al 100 jaar onveranderd gebleven. De Mitsubishi Electric Groep blijft groeien door bij te dragen aan een dynamische en duurzame samenleving.

Nu de wereld met steeds meer ingrijpende veranderingen te maken krijgt, moeten we weer bij elkaar komen en opnieuw vooruitkijken naar de komende 100 jaar.

Door onze inspanningen om een groot aantal complexe kwesties op te lossen waar organisaties over de hele wereld mee te maken hebben, willen we een duurzame en welvarende samenleving creëren waaraan iedereen kan bijdragen.

Onze uitdaging voor de komende 100 jaar is om dit doel te bereiken via onze bedrijfsactiviteiten, door alle krachten binnen en buiten de Groep te bundelen met behulp van continue technologische innovatie en onvermoeibare creativiteit.

Synergie is de sleutel. Als lid van de maatschappij sta ik met de 150.000 leden van de wereldwijde Mitsubishi Electric-familie klaar om samen met u de toekomst te verbeteren. En als we allemaal onze individuele toewijding aan dit doel versterken door synergie met elkaar te vinden, zullen we samen de drijvende kracht zijn voor een betere toekomst.

Laten we samen meer mogelijk maken.

Dit betekent dat we elkaar vertrouwen en versterken ongeacht leeftijd of positie, en dat we manieren vinden om nieuwe waarde te creëren die niet door één persoon alleen kan worden bereikt.

Met onze vastberadenheid om "Changes for the Better" te leveren, zal de Mitsubishi Electric Groep zelfverzekerd een nieuwe stap vooruit zetten op weg naar naar een betere toekomst.